4 antrekk til 17. mai

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 03.05.2019, 13:39
4 antrekk til 17. mai

17. mai 2019 nærmer seg med storskritt, og jeg gleder meg alltid veldig mye til Norges grunnlovsdag. Frokost med venner og familie, masse iskrem og brus og pølser. Også toget da såklart. Og kanskje en grillfest på kvelden - for det er jo en festdag! Vi synger sanger om Norge og smiler og er glade.
Men, så kommer det store spørsmålet, hva skal man ha på seg? Det som er med 17. mai er at man både skal kle seg tekkelig og festelig, og det er ikke alltid enkelt. Jeg har derfor satt sammen 4 forskjellige antrekk som passer til den store dagen.

4 antrekk til 17. mai

Når det kommer til hva en skal ha på seg på 17. mai, er det veldig enkelt for de som har bunad, men for oss andre, så må vi finne et nytt antrekk hvert år. De fleste av mine venninner har bunad, så jeg føler meg litt alene i spørsmålet om antrekk til 17. mai. Det er ikke lett å vite hva man skal velge for været kan jo også være veldig avgjørende. Jeg har derfor valgt ut mine 4 favorittantrekk, så ta en titt nedenfor! 

  • Jumpsuiten

En pen jumpsuit passer veldig bra som antrekk til 17. mai. En jumpsuit er passe varm hvis det er kaldt ute, da flere av modellene kommer med lange ermer og ben, og den er akkurat passe pyntet. Og så er det hakket med komfortabelt enn kjole spør du meg. Hvis du har en enkel jumpsuit, så kan du style antrekket med vesker og håraccessories i rødt og blått for å feire dagen skikkelig! Kombiner jumpsuiten med en enkel blazer eller fin strikkegenser, og du er klar for dagens festligheter.

Cutest jumpsuit from @faithfullthebrand ???? #ootd #faithfullthebrand #jumpsuit #summerdays

Een bericht gedeeld door Nina Sandbech (@ninasandbech) op

  • Maxikjolen

En maxikjole passer perfekt på 17. mai! Maxikjolen er enkel å style og den kan pyntes opp og ned etter anledning. Dersom været er dårlig, så kan du enkelt ha på deg en varm strømpebukse under uten at noen ser det! Kombiner maxikjolen med et par ballerinasko, en lekker veske og et norsk flagg! Hvis du føler deg litt vel pyntet, så kan du for eksempel style kjolen med en kul denimjakke over - det kan være en superlekker kombinasjon! 

4 antrekk til 17. mai
  • Dressbukse og bluse

Dette antrekket er perfekt for deg som ikke liker kjoler, men som samtidig vil pynte deg litt. En pen dressbukse kombinert med en delikat bluse er da den perfekte løsningen! Det eneste du må passe deg for, er at det enkelt kan se ut som at du skal på jobb, så her må du tenke deg litt om før du bestemmer årets antrekk til 17. mai! Det kan for eksempel være litt mer festlig å velge et par pentsittende dressbukser med utsving, som du kanskje ellers ikke ville gått med til hverdags. Hvis det er kaldt ute, kan du gjerne kjøre på med matchende dressjakke til. Her ville jeg gått for et par lekre høye hæler og en kul håndveske til.

  • Midikjolen

Midikjolen er mellomlang, og er derfor det perfekte kjolevalget til årets 17. maifeiring! Noen vil kanskje synes at denne kjolelengden er litt "tantene", da den hverken er kort eller lang, men for å være helt ærlig så er den supertrendig! Det handler bare om hvordan du styler den! Kombiner midikjolen med en kul blazer eller en skinnjakke, og en skulderveske. Midikjolen kommer i masse forskjellige farger og varianter, så her kan du bare velge og vrake. Se mine favorittter nedenfor!

Håper du kan finne din nye kjole eller dressbukse blant antrekkene jeg har satt sammen! Jeg tror jeg faller på jumpsuiten i år, den har jeg ikke brukt som antrekk til 17. mai før - og den kan man style på så mange måter! Håper du får en flott feiring på nasjonaldagen den 17. mai! Hipp hipp hurra!!

Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN