4 antrekk for enhver anledning

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 30.06.2017, 09:20
4 antrekk for enhver anledning

Når det kommer til min garderobe, elsker jeg å ha det gøy, prøve nye ting og tilogmed driste meg til noe utenfor komforsonen min. Men noen ganger føler jeg meg mye mindre eventyrlysten, og det eneste jeg vil ha på meg er et enkelt antrekk som gjør at jeg føler meg fin uten å føle meg for overpyntet. Føler du det på samme måten? Her er 4 antrekk som passer til enhver anledning.

4 anvendelige antrekk

Vi drømmer alle om et enkelt antrekk som vi kan bruke når vi shopper, skal på date eller ha en kveld med venninner. Et one of a kind antrekk der du føler deg på ditt beste, og som passer til alt. Her er min topp 4.

Mom jeans og crop top
Jeans er alltid trendy, og denne sesongen er det mom jeans som virkelig gjelder. De fleste modellene er høye på livet, så du kan våge deg til å bruke jeansen til en crop topp, eller magetopp som vi kaller det på norsk. Gå for espadrillos eller sneakers og en liten veske for å gjøre antrekket komplett.

Bluse og skinny jeans
En pen bluse er alltid elegant og feminint. Er du på jakt etter noe som er trendy denne sesongen? Pastellfarger med ekstravagante detaljer er det beste valget da. Jeg elsker å mikse en lett og tynn bluse med skinny jeans og et par høye hæler.

Den lille sorte
Den enkle, elegante og risikofrie kjolen: den lille sorte. Gå for en enkel modell og heller ha på deg litt fargerike detaljer som gjør at antrekket skiller seg litt mer ut. Når det kommer til sko, kan du ha på deg et par enkle ballerinasko, fargerike mules eller sko med høy hæl for en litt mer glamorøs look. 

Jeans og t-skjorte
Dette er den mest klassiske og enkle looken. Fordi denne looken er så enkel, anbefaler jeg at du bruker litt ekstra accessories. Våg å gå for store statementsmykker som øredobber eller et kjede. Kombiner antrekket med sandaler, eller en sko med åpen tå og en veske i en frisk farge.

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN