3x sommersko du ikke må gå glipp av

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 06.06.2017, 10:43
3x sommersko du ikke må gå glipp av

Sommeren er her, og det er også  sommerkolleksjonene. Vi har derfor gjort det litt enklere for deg og listet opp 3x sommersko du bare ikke kan gå glipp av. Hver sesong er det forskjellige trender, modeller, mønstre eller farger som er populære, men vårt viktigste tips fra Fashiola er, uavhengig av hva som er populært, er at du følger din egen stil og hva du synes er fint. Bruker du noe som du føler deg ukomfortabel i, og som ikke er helt din stil, er det ikke sikkert at du føler deg vel. Men for å finne litt inspirasjon til sommersko som passer deg best, her våre tips.


3x sommersko ikke bør gå glipp av

Er du kanskje den personen som ikke kan leve uten et par joggesko? Eller bruker du et par støvler, enten det er sommer eller vinter? Ikke bekymre deg, sjekk ut våre tips og produkter nedenfor. Vi er sikre på at du vil finne noe du liker.

3x sommersko du ikke må gå glipp av

Sneakers
Et par sneakers kan brukes i mange av årets sesonger, men det er veldig lekkert med et par hvite sneakers om sommeren. Som på bildet ovenfor, ville vi ha matchet et par sneakers med et par bukser, en enkel langarmet t-skjorte eller en skjorte og en olajakke.

3x sommersko du ikke må gå glipp av

Espadrillos
Denne skoen er vår absolutte favoritt blant sommerskoene du ikke kan gå glipp av denne sesongen. En modell vi kan tipse om å satse på, er espadrillos med platå. Kombiner espadrillos med strandtøy, en heklet strandveske og et par solbriller, og du er klar for stranden.

3x sommersko du ikke må gå glipp av

Støvler
Nå tror du kanskje vi har blitt helt tullete, støvler om sommeren?! For enkelte er dette kanskje et litt for "varmt" alternativ, men for oss er støvler en selvsagt sko av de 3x sommerskoene du bare må ha. Se for deg et miniskjørt, en fin løstsittende linskjorte, en hatt og et par støvler, hvor bohemsk og fint er ikke det? Dessuten kan et par støvler komme godt med på sommerens mange festivaler.

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN