3 ulike antrekk med dress for menn

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 18.09.2019, 15:47
3x Festantrekk til menn

Ulike situasjoner krever ulike antrekk! Noen menn bruker dress på jobb til hverdags, mens andre sparer dressen til de helt spesielle anledningene, sånn som formelle middager, julebord og 17. mai. Noen ganger mottar du kanskje en kleskode med invitasjonen til en middag, som gjør det lettere for deg å vite hvilken formalitetsgrad du skal kle deg etter. Da er det enklere å unngå en situasjon hvor du møter opp overpyntet, eller i verste fall fornærmer verten ved å ikke ha kledd deg formelt nok. 

Festsesongen med julebord og nyttårsaften er rett rundt hjørnet, og dette er ikke nødvendigvis anledninger med streng dresskode. Her kommer tips til tre ulike antrekk med dress for menn! Hvis du ønsker å skille deg ut fra alle de andre dresskledde mennene i rommet, så anbefaler jeg deg å gå til innkjøp av en kul ulldress. Alternativt kan du gå for en dressjakke med mønster i kombinasjon med en pen chinos.
Hvis du trives best på den sikre siden, så kan du alltid velge en pen, blå dress. 

3x antrekk med dress for menn

3x Festantrekk til menn
  • Ulldress

En grov ulldress gir den perfekte følelsen av avslappet og pyntet, og den er perfekt å bruke på julebord med jobben eller kompisgjengen. Blant alle dressalternativer, så er det ulldressen jeg foretrekker når det kommer til dress for menn.

Det fine med en dress i ull er at du enkelt kan pynte den både opp og ned avhengig av anledning. Dersom du ønsker et svært avslappet uttrykk kan du kombinere en tøff ulldress med skjorte og sneakers til. Ønsker du å gå for en mer formell look, så anbefaler jeg deg å velge en ulldress i tweed, med dressvest, pensko i semsket skinn og hvit skjorte til. Da kommer du garantert til å skille deg ut fra mengden! 

 

3 ulike antrekk med dress for menn
  • Dressjakke med skjorte og bukse

Dette antrekket er det som kalles smart casual, og kan brukes i uformelle anledninger. Dette er muligens det enkleste antrekket å bruke av de mange alternativene av dress for menn, da du kan bruke en mørk dressjakke til valgfri bukse som chinos eller flanellbukser. Med andre ord, det kanskje nok å ha et par fine blazere i garderoben, så kan du ved hver anledning variere antrekket med ulik bukse og skjorte til. Til dette antrekket kan du også velge om du vil bruke slips og mansjettknapper, og skoene kan både være pensko og loafers

  • Blå dress

En mørk blå dress er det perfekte alternativet til svart dress, hvis du ikke føler for å gå helt formal style. En blå dress kan funke til semi-formelle anledninger sånn som finere mottagelser, middager, dåp og begravelser, og ikke minst til julaften. Dersom du velger en dress med et diskret mønster eller striper, så bidrar det til å tone ned den formelle følelsen noe. Hvis du ønsker å gi antrekket en leken og personlig touch, så kan du også bruke et fargerikt slips eller mønstrete sokker til. På flttene burde du helst ha mørkebrune eller svarte pensko. En mørk grå dress er også et supert alternativ til blå dress. 

3 ulike antrekk med dress for menn
Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN