3 sommersko til herre

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 02.08.2017, 11:00
3 sommersko til herre

I et hav av sko, er det ikke alltid like enkelt å vite hva man skal ha på seg når sommeren kommer. Man kan såklart ha på seg det meste av skotøy, men siden valgene er så mange, har jeg listet opp 3 forskjellige sommersko til herre nedenfor. Jeg tipser såklart også om hva man kan kombinere skoene med, så les videre!

Sommersko

Sneakers, sandaler, boots eller flip flops - mulighetene er mange, og valgene er enda flere. Jeg har samlet mine 3 favorittsko til herre, og jeg håper du kan finne et par du liker og som passer din stil best. 

Sneakers
Et par sneakers er utrolig komfortable, og ikke minst anvendelige. De passer til det meste av klær, men min personlige favoritt er et par sneakers kombinert med et par jeans og en enkel t-skjorte. Blir det kaldt om kvelden, kan du alltids gå for en lett bomberjakke som prikken over i'en. Se mine favorittsneakers nedenfor.

3 sommersko til herre

Sandaler
Sandaler er kanskje det beste å ha på føttene om sommeren. De er lette, luftige og behagelige, og passer perfekt til en shorts og for eksempel en skjorte eller polotrøye. Sandaler kommer i mange varianter, farger og fasonger så jeg håper du kan finne et par du liker blant mine favoritter!

3 sommersko til herre

Støvler
Du tenker kanskje at støvler hører vinteren til, og du har jo rett i det, men støvler er faktisk veldig kult på sommeren også. Skal du på festival for eksempel, er støvler og et par skinny jeans kombinert med en grafisk t-skjorte og en olajakke veldig kult! Støvler er også veldig komfortabelt og praktisk i vårt land der været er ganske så ustabilt til tider.

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN