3 skjørt du kan bruke hele året

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 20.11.2017, 16:08
3 skjørt du kan bruke hele året

Selv om det har blitt kaldere ute (ja ok, iskaldt) betyr ikke det at du trenger å legge vekk favorittskjørtene dine. Skjørt om vinteren er like fint som hvilken som helst annen sesong hvis du bare styler dem riktig og husker at det er minusgrader ute. Nøkkelen er, som det ofte er på denne årstiden, å klare å kombinere lag på lag riktig.

3 skjørt du kan bruke hele året

Et pent skjørt kan brukes til utrolig mange anledninger, og kan enkelt pynte opp et antrekk med enkle grep enten du skal på fest eller på jobbintervju. Jeg skal ta for meg 3 forskjellige typer skjørt som passer til alle årstider nedenfor.

Skinnskjørtet
Skinnkjørt er ofte litt dyre, men absolutt verdt investeringen. Dette er et skjørt som passer enten du skal på fest, ut og spise eller på konsert. Kombiner skjørtet med en deilig strikkegenser, sorte strømpebukser og et par ankelstøvler, og du er klar!

3 skjørt du kan bruke hele året

Miniskjørtet
Et kort skjørt som miniskjørtet setter fokus på bena og gir en forlengende effekt som de fleste av oss ønsker oss. Miniskjørtet passer til alle høyder og fasonger, og kommer i uendelig med farger og varianter. Kombiner miniskjørtet med en høyhalset genser, strømpebukser, et par sneakers og en god vinterkåpe for de kaldeste dagene. 

3 skjørt du kan bruke hele året

Midiskjørtet
Midiskjørtet er perfekt hvis du ikke liker å vise så mye ben. Dette skjørtet er kanskje ikke det enkleste å kle seg i da man fort får korte ben hvis man bruker feil skottøy. Så kombiner dette skjørtet med et par høye hæler, og en lekker bluse. 

Husk at Black Friday nærmer seg med storskritt, og at du kan gjøre massevis av kupp både på fredagen og gjennom hele helgen som heter Cyberweekend. Kanskje finner du ditt nye skjørt på salg?

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN