3 must have vinterjakker

Av Janni Hansen | Offentliggjøring av annonser | 17.11.2017, 12:00
3 must have vinterjakker

Vi er godt inne i novembermåned og vi må dessverre innse at det er på tide å finne vinterjakkene og vinterkåpene frem fra garderoben igjen. Vi kjenner alle den kalde og regntunge høsten i Norge, og det er ikke noe verre enn å gå ut av døren med en altfor tynn jakke. Det skjer med meg hvert år! Jeg nekter å innse at den lette overgangsjakken rett og slett ikke lenger er varm nok nå som vi går inn mot slutten av november.

Must have jakker til vinteren

Men i år vil jeg være godt forberedt, og jeg trenger å oppgradere min sorte vinterjakke som har holdt ut noen sesonger for lenge. Så derfor har jeg samlet mine 3 favoritter av vinterjakker nedenfor. Det er 3 trender og absolutt must haves for den kommende vinteren. Jeg kommer i hvertfall til å sjekke ut salget når det er Black Friday, kanskje finner jeg en ny jakke der.

Teddy coat
En av de største trendene innenfor varme jakker akkurat nå, er såkalte teddy coats. Dette er også månedens trend for november her hos Fashiola, rett og slett fordi vi ikke får nok av denne digge jakken. Den er varm, myk og feminin - what's not to like? Kombiner den med en festkjole til vinterens mange fester.

Dunjakken
Den store, puffede dunjakken er tilbake. Det er jeg veldig glad for, for er det en jakke som virkelig kan holde deg varm og komfortabel på de kalde vinterdagene, er det nemlig dunjakken. Går for en dunjakke i en knallfarge som rødt, det er nemlig supertrendy denne vinteren. Kombiner din fargerike dunjakke med et par jeans, en strikkegenser og et par enkle ankelstøvler

Den klassiske
En vinterjakke som aldri går av moten og som alltid er en sikker vinner, er en lang vinterjakke. Denne jakken er veldig bra tilpasset de ekstra kalde vinterdagene som alltid kommer snikene i januarmåned. Velg en jakke som nesten går ned til knærne for maksimal komfort og varme.

Love JanniJanni Hansen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN