3 høstjakker til herre

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 22.09.2017, 09:01
3 høstjakker til herre

Nå som høsten er i gang for fullt, kan det være på tide å gå til innkjøp av en ny høstjakke. Men hvilken modell skal du gå for? Det skal jeg prøve å besvare i denne bloggen, så les videre for å se mine tre favoritter denne høsten.

3 høstjakker til herre

Hva slags type høstjakke du velger å gå for, er selvsagt opp til deg, men jeg vil likevel tipse deg om mine 3 favoritter for denne sesongen, og selvsagt hvordan de forskjellige jakkene kan styles. Det finnes et hav av jakker der ute, så en liten guide kan være til stor hjelp!

Trenchcoaten
En pen trenchcoat passer til de fleste anledninger, men kanskje helst når man skal på jobb, eller i kombinasjon med dressen. Til hverdags ville jeg stylet trenchcoaten som på bildet over, med et par jeans og en enkel t-skjorte. Er det kaldt ute, så kjør på med et skjerf eller en lue eller hatt. Husk at det enkle ofte er det beste!

3 høstjakker til herre

Skinnjakken
En god skinnjakke i ordentlig kvalitet, er et plagg som varer lenge. Så gå for en enkel modell uten for mye detaljer slik at den passer år etter år. Kombiner skinnjakken med et par sorte bukser, en hettegenser og et par sneakers for en avslappet stil. 

3 høstjakker til herre

Bomberjakken
Dette er en veldig avslappet jakke som passer til de fleste plagg. Kombiner bomberjakken med et par sorte jeans, et par støvler og en skjorte for en litt røff look. Gå for en bomberjakke i en nøytral farge for at den skal passe til mest mulig annet av plagg. 

  

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN