25 kjoler for sommeren 2017

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 21.07.2017, 09:51
20 kjoler for sommeren 2017

Kjoler og sommer går hånd i hånd og det kan være ganske vanskelig å finne den rette blant det store utvalget, så derfor har vi samlet de 25 fineste kjolene til sommeren 2017 for deg!
Enten du skal i bryllup, konfirmasjon eller bare føler for å pynte deg litt, kan du garantert finne en blant mine favoritter. 

Hvordan style kjolen

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal ha til kjolen. Skal du i en festlig anledning, ville jeg ha hatt på et par pumps og noen fine smykker, men er det en hverdagslig kjole du skal ha på deg til jobb eller for en shoppingtur, kan du lett kombinere den med et par sneakers.

Forskjellige typer kjole

Det finnes et hav av forskjellige typer kjoler i alle slags farger og fasonger, men her har jeg samlet 25 av de fineste kjolene til sommeren 2017. Velg blant maxikjoler, minikjoler, blomstrete kjoler eller ensfargede. Her kan fantasien løpe fritt!

Ut på byen

Til en kveld på byen kan du kombinere en fin kjole med et par høye heler eller ballerinasko. Her kan du gå for enten en maxikjole, eller for eksempel en minikjole med mønster. Kombiner det hele med en lekker clutch og en lett sommerjakke til sene kvelder.

Nedenfor har jeg samlet et lite utvalg av kjoler om jeg har på min ønskeliste. Hvis du i tillegg går til innkjøp av høye hæler og sneakers, pluss en jakke har du flere antrekk allerede.

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN