Hallo, vi er Fashiola! 

Vi er her for å hjelpe deg med å shoppe online på en smart måte. Vi samarbeider med over 50 nettbutikker slik at du kan finne dem alle på et sted. Oppdag alt fra designervesker til basisplagg, og bli kjent med de aller beste motetilbudene hos oss. 

Vi er mer enn en nettbutikk

Tenk på oss som ditt første stopp på veien til å finne mote. Vi er her for å gjøre det enklere for deg å sammenligne og shoppe det du leter etter, uten at du behøver å ha ti ulike faner åpne samtidig. Hos oss kan du sammenligne støvler fra alle favorittbutikkene dine på et sted. Når du har funnet det paret du leter etter, klikker du, og du vil automatisk bli ført videre til nettbutikken hvor du fullføre kjøpet av støvlene. 

Vi har det du leter etter

Hos oss finner du alt fra nettbutikker som tilbyr eksklusiv designermote til klassiske skandinaviske merker og rimeligere favoritter! Vi sørger for å samarbeide med et bredt utvalg av nettbutikker som du kan søke deg igjennom. Det betyr at du kan shoppe mer effektivt. Bare skriv inn det du leter etter, så ser du tilbudet fra en rekke forskjellige nettbutikker med ulike prisklasser. 

Du sparer tid ved å bruke oss

Bruk mer tid på å nyte det nye antrekket ditt, og mindre tid på å lete etter det. Våre redaktører har organisert produktene fra tidløse kolleksjoner og de seneste trender, som du kan skrolle igjennom og la deg inspirere av. Du kan også skreddersy ditt eget søk hvis du vet akkurat hva du er på utkikk etter. Ta i bruk våre filtre som materialer, størrelser, trender og farger for spesifisere resultatet, eller bla spesifikt gjennom noen av merkene som du elsker.

Du kan også bli varslet når favorittproduktene dine kommer på salg og motta påminnelser om dine sist sette produkter. Med våre personlige e-poster vil du aldri gå glipp av et godt tilbud. Er dette noe som du ønsker å få informasjon om? Gå til profilen din og velg dine preferanser her.

Lurer du på hvordan alt dette fungerer..?

Vi jobber hardt for å gjøre shoppingopplevelsen din så smidig som mulig, men så mye som vi bare elsker å hjelpe deg, får vi også noe igjen for det. Nettbutikker samarbeider med oss fordi vi hjelper dem med å bli funnet av deg. I gjengjeld får vi en prosentandel av salget som finner sted gjennom oss. Nettbutikker ønsker ofte å promotere nye kolleksjoner, salg eller produkter slik at du kan finne dem litt raskere.

La oss jobbe sammen. Kontakt oss for å bli en partner: International@fashiola.com.

FAQ

Hvor mye er leveringskostnadene til…? 
Har dere dette produktet i størrelse…? 
Hvordan kan jeg returnere bestillingen min?

Fashiola er en søkemotor som samler produkter som tilbys av forskjellige nettbutikker. Fashiola selger ingen produkter selv, men vi gjør det mulig for deg å finne eksakt det du leter etter, og hjelper deg slik at du får en behagelig handleopplevelse på nett. Vi prøver alltid å hjelpe deg med å finne svar på dine spørsmål med den informasjonen vi har, men ved visse tilfeller er det enklere at du tar direkte kontakt med butikken som selger varen du er interessert i. Dette gjelder spørsmål vedrørende:

Hvordan kan jeg bestille direkte fra deres nettsted?

Fashiola er en plattform som samler produkter fra ulike nettbutikker. Fashiola selger ikke noen produkter selv, og derfor kan du heller ikke bestille direkte fra vår nettside. Søk på Fashiola, finn de moteproduktene du har drømt om, og bli omdirigert til nettbutikken som tilbyr denne varen, til den beste prisen. Så enkelt er det! 

Jeg har ikke mottatt en bekreftelses-epost fra deres nettside etter bestillingen min. Er det normalt?

Selv om du fant produktet du kjøpte på Fashiola, vil du aldri motta en bekreftelses-epost fra Fashiola direkte. Du fant varen(e) du lette etter via Fashiola’s plattform, men kjøpet ble fullført i nettbutikken som viser sin kolleksjon på Fashiola. Derfor må du, hvis du ikke mottar en bekreftelses-epost etter bestillingen, forhøre deg direkte med nettbutikken der transaksjonen faktisk fant sted.

Hva gjør jeg hvis det er en pris/størrelsesforskjell på Fashiola og nettsiden jeg blir omdirigert til?

All informasjon du ser på Fashiola kommer direkte fra butikkene vi samarbeider med. Denne informasjonen er samlet i en produkt-feed, som oppdateres jevnlig i løpet av dagen, både i butikken og hos Fashiola. Da informasjonen er “live” varierer den hele tiden, og det kan hende at det er noen forskjeller mellom hva som vises på Fashiola og hva butikken viser. Vi gjør vårt beste for å vise riktig informasjon, men vi kan dessverre ikke unngå noen forsinkelser og feil mellom informasjonen vi mottar, og informasjonen nettbutikken viser. I tilfelle av en prisforskjell mellom prisen du ser på Fashiola, og prisen hos butikken du blir omdirigert til, vil prisen som tilbys av butikken være den korrekte prisen du må betale.